Carl Tatuerare Göteborg

Tatuerare, Göteborg Carl

Hur blev han egentligen tatuerare?

Carl har varit aktiv inom tatuering i ett antal år. Slumpen gjorde att Carl började sin bana som tatuerare. Fastän det att han ifrån början bara skulle testa blev hans tatueringar genast efterfrågade. Efter det att han arbetat parallellt som låssmed i Göteborg och som tatueringsartist samtidigt ett par år valde han att enbart satsa på att tatuera. Ett lyckat val därför att Carl numera försörjer sig som tatuerare och tatuerar på heltid.

Vad gör han för tatueringar ?

Helst arbetar han främst i “black and grey” eller “blackwork” men gör även färgtatueringar. Stilar han arbetar i är realism och semirealism men även mikro och minimalistiska tattoos, slutligen utan att skryta är han givetvis duktig i de flesta andra stilar med. Att vara noggrann är hans signum.

På fritiden när han inte är tatuerare

Ger han sig gärna ut i skog och mark, plocka lite svamp är ju alltid trevligt. Kanske en utflykt med båt på hav eller sjö men gärna i kombination med lite rofyllt fiske. Semester går helst till varmare trakter även om äventyr i snön lockar ibland.

Inte så ofta joggandes utan snarare i ett fordon som drivs med motor. Kör både bil och motorcykel. Lagar gärna mat. Helst av det godare slaget då han är lite utav en finsmakare

Carl Gaddare Göteborg

Detta har han gjort tidigare

2012-2015
Under en resa 2012 till Thailand reste han till Bangkok för att studera tatuering och tekniker inom tattoo. Året därefter har han genomgått hygienutbildning 2013 i Ängelholm för tatuerare och piercare i syfte om att lära sig mer om hygienrutiner.

Men tiden gick innan han slutligen 2015 tog steget och startade som resultat av sin framgång en egen tatueringsstudio studio i Göteborg – Skindiver Tattoo studio.

Senare under samma år bilade han alltså tillsammans med Ori som är tatuerare från Israel från Sverige till Belgien för att deltaga i en Workshop om realistisk tatuering med Augis tattoo arrangerat av Inksane tattoo.

 

2016-2020
I Februari 2016 reste han till Tyskland därför att han var inbjuden att vara gästtatuerare hos Inkit studio i en liten by vid namn Eitorf.

Februari 2018 flög han till Rumänien och var gästartist på Robert Tattoo Art i Bukarest. Sedan på hösten samma år i Oktober innan vintern då var det återigen bashygienutbildning i Göteborg för tatuerare och piercare. Senare i November var det Workshop i Spanien om “Drawing and Tattoo”. Där i Barcelona fick Emanuele Dascanio undervisa i hyperrealism teckning.

Charcoal and graphite hyperrealism drawing on paper
Max Ghostar Portraight tattoo

Libertas – teckning av Emanuele Dascanio samt porträtt i färg gjort av Max Ghostar – tatuerare

Emanuele har som mest lagt 780 timmar på en av sina teckningar och har därfor omnämnts i flera artiklar om hyperrealism. Även Max Ghostar delade med sig av sina kunskaper under den del av kursen som handlade om tatuering och tatuering utav hyperrealism.

 

Men i Juni 2019 blev det en spontan resa till Kambodja för att vara gästartist hos Sorry Mum Tattoo på ön Koh Rong Samolem i byn M’pai Bay. En fantastisk upplevelse och erfarenhet alltså därför att detta innebar att arbeta under helt andra förutsättningar än dem vi har och är vana vid i Europa. Efter hemkomsten, närmare bestämt September samma år – öppnade Carl en ytterligare studio i Göteborg – Ink Tattoo Studio (vid Odinsplatsen)

 

2020 när Februari kom var han gästartist hos Snake Skin Tattoo i Neu Isenburg – Tyskland. Där tatuerade han tillsammans med “Snake Skin tattoo and Piercing team”. Det var en trevlig och nyttig erfarenhet i toppmodern och ren tatueringsstudio men stor kontrast mot tatuering i Kambodja.

 

Carl Tatuerare Göteborg

Portfolio Tatueringar

Carl Tatuerare Göteborg
Tattoo Butterfly
Tattoo Japanese Text
Tattoo Text
Tattoo Butterfly
Tattoo Butterfly
Tattoo Black & Gray
Tattoo Dog
Tattoo Flowe Sleeve
Tattoo Hand Snake
Tattoo Flower
Tattoo Wings
Tattoo Design
Tattoo Flower and Face
Tattoo Flower
Tattoo Fishing
Psychedelic Tattoo
Flower Tattoo
Tattoo Bird Woman Flowers
Tattoo Text
Tattoo Ear
Tattoo Flower
Tattoo Flowes and Text
Tattoo Line
Tattoo Sleeve
Tattoo Sleeve
Tattoo Sleeve

Carl´s tidigare tatueringar

cover up_crow_tattoo_gothenburg
fhc_frolundaindians_goagubbar
leopard_realistic_tattoo
Tattoo phoenix Fire Bird
Tattoo Child Footballer
Tattoo on hand_rose_tattoo_gothenburg_tatuering
Tattoo Mandal under Breast
Tattoo minimalistic flowers
Tattoo Mandala Lower Arm and Hand Tattoo
Tattoo minimalistic_flower_gothenburg_tatuering
Tattoo Pocket Watch Rose Feather
Tattoo Cartoon Fish
Tattoo friends
Tattoo on Finger
mandala tatuering wolf varg tatuerare kung
realistic_deer_tattoo_gothenburg_sweden_tatuering
Tattoo Text on Hand
Tattoo Flower
amazing under boob_tattoo
arrow tattoo gothenburg tatuering
King and Queen of Harts
Tattoo Elephant
Tattoo Lower Sleeve Clock Roses
Tattoo Nautical Map
Social Media Links

Links to Skin Diver Tattoos and  Associates in Business

………. Thai Tattoos Sacred Sak Yant Tattoo Studio
Thai Tattoo Sak Yant UK Tours
Bangkok Ink Studio, Machine, Hand Poke Tattoos. VIP Service to Ajarn Ohr
Tattoo School Thailand Bangkok
Asian Artifacts oneshopasia.com
Revolttattoos.com USA, Las Vegas, Tattoo Masters Joey and Walter
Happysailortattoo.com Old School Tattooing
Sacred Art Tattoo Studio Manchester UK
Skin Graffiti Tattoo Studio UK
Dark Mofo Tasmania